Teamfoto Glaspunt B.V.
24/7 bereikbaar bij spoed!
Meerdere vestigingen, hoofdvestiging Arnhem

Verbeter het comfort en de energie efficientie van uw huis met nieuwe beglazing

Redactie waalwijk-glas.nl, 15 juli 2024
Bent u op zoek naar een glaszetter? In Waalwijk kunt u vertrouwen op Glaspunt B.V.

Op de markt zijn er vele keuzemogelijkheden als het gaat om beglazing. Vroeger werd er voornamelijk enkel glas gebruikt in huizen. Bij het bouwen van nieuwe huizen is HR +++ glas veelgebruikt.

Leer hoe u kunt besparen met isolerende beglazing

Bij een huis dat momenteel is voorzien van enkel glas, zal de besparing op gas groter zijn bij het gebruik van een ander type glas. Bij het plaatsen van dubbel glas kunt u per vierkante meter jaarlijks 8,7 m3 gas besparen. Als u HR++ glas plaatst, kunt u per vierkante meter jaarlijks 11,9 m3 gas besparen.

Deze besparingen zijn mogelijk omdat enkel glas niet isoleert, alle andere soorten glas wel. U kunt vaak gebruikmaken van duurzaamheidssubsidies vanuit de overheid of gemeente wanneer u uw huis verduurzaamt. U kunt bij de gemeente of overheid navraag doen naar de duurzaamheidssubsidies die beschikbaar zijn, zodat u niet alleen kunt besparen op energiekosten, maar ook op de kosten van de aanschaf.

Hoeveel moet u betalen om glas te laten vervangen?

In de meeste gevallen opteert men om enkel glas te vervangen door HR glas. De kosten van het vervangen van de beglazing is van veel factoren afhankelijk. Het is noodzakelijk om te bepalen of de kozijnen moeten worden aangepast voor de beglazing.

Wanneer het glas van de beglazing dikker is dan het huidige glas, is de kans groot dat er wijzigingen aan de kozijnen moeten worden aangebracht en er dus meer kosten ontstaan. Er zijn ook vaak subsidies beschikbaar voor duurzaamheid, zoals al eerder genoemd. Dit kan de kosten verminderen, waardoor het aanschaffen van nieuwe beglazing aantrekkelijker wordt.

Wanneer er momenteel enkel glas aanwezig is in uw woning, kunt u kiezen voor een beter wooncomfort. Door de verbeterde isolatie van uw huis zal er minder warmte verloren gaan. Dit heeft als gevolg dat uw energiekosten zullen afnemen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1435 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Glaspunt B.V.

De snelste glaszetter van Nederland. Erkende glaszetters. 24-uurs-glasservice. Wilt u uw glasschade herstellen? Onze erkende glaszetters helpen Glaspunt met haar 24-uurs-glasservice door heel Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten bij u op locatie.


Glaspunt® is de grootste glasservice van Nederland en is ISO 9001 gecertificeerd. Onze jarenlange ervaring en goed opgeleide mensen staan garant voor betrouwbare service en hoge kwaliteit. Met glashandels in alle provincies van Nederland, is de glaszetter in noodgevallen vrijwel altijd binnen 30 minuten bij u op locatie. In veel gevallen plaatsen wij direct nieuw glas, indien dit niet mogelijk is zorgen wij voor veilige noodvoorzieningen.


Verzekerd voor glasschade? Wij nemen alle administratieve rompslomp uit handen en dienen de factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar of assuradeur. U hoeft alleen onze akte van cessie in te vullen en wij regelen de rest. 


Zoekt u glas ter isolatie, beveiliging, decoratie of voor uw privacy? Wij leveren enkel glas, dubbel glas, HR++ glas, inbraakwerend gelaagd glas, figuurglas, draadglas en alle mogelijke combinaties. Bekijk ons assortiment en bel vrijblijvend voor prijs en advies op maat.


Voor uw zekerheid bieden wij op ons dubbel glas maar liefst 15 jaar garantie inclusief montage. Kies ook voor zorgeloos genieten en laat glas door de Glaspunt® glaszetter vervangen.


Heeft u een glaszetter nodig? Neem dan gerust contact met ons op en ervaar de fantastische service en kwaliteit van Glaspunt®. 


VCA,Erkend leerbedrijf,GroenGedaan!